Šport > Košarka
825 ogledov

Tako dolgo bo počival eden najresnejših kandidatov za naziv MVP

Joel Embiid Profimedia
Joel Embiid se je poškodoval na tekmi z Washingtonom.

Joel Embiid si je je poškodoval koleno na petkovi tekmi z Wizards, dan kasneje, ko je oteklina splahnela, pa je bil opravljen podrobnejši zdravnišk pregled. Ta je pokazal, da ne gre za hujšo poškodbo, trenutno eden najboljših košarkarjev v ligi NBA bo manjkal 'le' okoli dva tedna, nato bo lahko znova zaigral v dresu moštva Philadelphia 76-ers.

Embiid se je poškodoval ob neprijetnem doskoku po zabijanju, s pomočjo soigralev je nato ošepal v garderobo, navijači Philedelphieje pa so se bali, da je zanj sezona že zaključena. A pregled z magnetno resonanco je pokazal, da pesimizem ni bil opravičen. Leta 2017 je na istem kolenu sicer že prestal operacijo.

Luka Dončić NBA Šport Velika zmaga Dallasa, Dončić dobil dvoboj z Jokićem Kristaps Porzingis Sramotno Šport Dallasov as zaželel srečo poškodovanemu nasprotniku in doživel šokanten odgovor

Philadelphia je sicer najboljša ekipa vzhodne konference, doslej je zabeležila 26 zmag in 12 porazov, na Zahodu se lahko z boljšim izkupičkom pohvali le Utah Jazz (28-9). Embiid je v povprečju na tekmo zbral 29.9 točke, 11.5 skoka in 3.3 asistence ter je med najresnejšimi kandidati za naziv najkoristnejšega igralca lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice