Šport > Košarka
7612 ogledov

Dallasov as zaželel srečo poškodovanemu nasprotniku in doživel šokanten odgovor

Kristaps Porzingis Profimedia
Poškodba prvega zvezdnika Philadelphie bi lahko uničila tudi sanje o naslovu MVP-ja.

Košarkarji NBA ekipe Philadelphia 76ers so ponoči suvereno premagali moštvo Washington Wizards s 127:101, a obenem doživeli veliki šok, saj se je na tekmi poškodoval prvi zvezdnik ekipe Joel Embiid.

Center najboljše ekipe Vzhodne konference je nespretno doskočil, potem ko je žogo zabil skozi obroč, ter v bolečinah obležal na tleh.

Joel Embiid | Avtor: Profimedia Profimedia

Kamerunski košarkarski zvezdnik se je ob zdravniški pomoči nekaj minut v bolečinah zvijal po tleh, preden so ga odpeljali na nadaljnje preiskave.

Po prvih informacijah magnetna resonanca naj ne bi pokazala nobene hujše poškodbe kolena, šlo naj bi zgolj za obtolčeno kost. Tako križne vezi, kot meniskus naj bi bili nenačeti.

A zaenkrat še ni znano, kdaj naj bi se košarkar, katerega so mnogi smatrali za prvega favorita za naziv MVP-ja, vrnil na igrišča. Embiid je sicer letos povprečno dosegal 29,9 točk, 11,5 skokov in 3,3 asistence na tekmo.

Ob Embiidovi poškodbi pa se je takoj oglasil veliki zvezdnik Dallasa Kristaps Porzingis, čigar kariero so prav tako pošteno oklestile poškodbe.

Latvijec je na Twitterju zapisal, da moli za izjemnega Kamerunca, njegov zapis pa je pospremil naravnost sramoten odgovor.

Oglasil se je namreč eden izmed navijačev njegove bivše ekipe New York Knick ter Porzingisu sporočil, da bi se moralo to zgoditi njemu.

Porzingis se je na šokantno sporočilo odzval zelo dostojanstveno, saj mu je zgolj odvrnil: "Zelo prefinjeno. Želim vam vse najboljše, gospod."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice