Šport > Košarka
11563 ogledov

Okrepitev? Dallas z olimpijskim prvakom in petkratnim All-Star igralcem

Kevin Love Profimedia
Pri Dallasu naj bi si želeli pripeljati zvezdniško okrepitev, ki bi lahko takoj pomagala Luki Dončiću.

"Cavs bi pred iztekom prestopnega roka radi zamenjali Kevina Lova," je za FortyEightMinutes zapisal priznani novinar Sam Amico, pri Cleveland.com pa so peti izbor na naboru leta 2008 hitro povezali s franšizo Dallas Mavericks. Prestopni rok v ligi NBA se bo tokrat končal 25. marca.

"Vir, ki je seznanjen z razmišljanjem pri Dallasu, je namignil, da bi se Kevin Love precej boljše vklopil v moštvo (kot Andre Drummond, še en zvezdnik Clevelanda, nanj pri Cavaliers po prihodu mlajšega Jarretta Allena ne računajo več; op.p.), vsaj glede na težave, ki jih ima Dallas z meti za tri točke in željo, da se MVP kandidata Luko Dončića obkroži z dobrimi strelci. Love bi bil zelo koristen tudi pri problematičnem obrambnem skoku Dallasa," menijo pri Cleveland.com. 

Po mnenju Jake Weinbacha bi se za prihod 32-letnega Kevina Lova pri Dallasu morali odreči 'le' Jamesu Johnsonu in Dwightu Powellu. Zataknilo bi se sicer lahko pri visoki Lovovi plači, Mavericks pa bi lahko od sklenitve sodelovanja odvrnil tudi slab zdravstveni bilten olimpijskega prvaka iz leta 2012. Love je v tej sezoni zaradi težav z mečno mišico odigral le dve tekmi, na treninge svojega moštva se je sicer vrnil 17. februarja.

Love je v minuli sezoni na 56 tekmah izza črte za tri točke metal 37,4-odstotno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice