Mačke ali psi, jutranji človek ali ne? Luka Dončić odgovarja!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik je opravil zanimiv intervju s teksaško televizijsko postajo.
Oglej si celoten članek

V pogovoru za medij WFAA, ki je stacioniran v Dallasu, je Luka Dončić odgovoril na nekaj standardnih in nekaj manj pogostih vprašanj.

Spregovoril je o svojih možnostih za osvojitev naslova najkoristnejšega igralca, ambicijah franšize Mavericks in svoji pogodbi.

"Ni jih veliko, ki lahko rečejo, da so bili najkoristnejši igralci najboljše lige na svetu. To bi bilo izjemno, toda do tja me čaka še dolga pot," je o potencialnem nazivu MVP dejal Ljubljančan.

Mavs so lani prišli do finala zahodne konference, letos želijo Teksačani narediti še korak naprej. "Naslov prvaka je naš cilj, ki je vsako sezono isti. Čaka nas še ogromno dela, ker je v ligi veliko dobrih ekip, vsak te lahko premaga," je zadržano dejal Dončić. 

Navijače Dallasa je pomiril z izjavo, da namerava še dolgo ostati v teksaški metropoli. "Naj jih ne skrbi. V pogodbi imam še pet let. Mislim, da jih ne bi smelo skrbeti."

Nekaj besed je bilo namenjenih pokojnemu Kobeju Bryantu, ki je Slovencu ob prihodu v ligo NBA podelil nekaj nasvetov. "Rekel mi je, naj se pazim, ker me bodo vsi skušali napadati, ker sem prišel iz Evrope. Imel je prav. Ta trenutek si bom za vedno zapomnil," je dejal Dončić.

V sklopu kratkih vprašanj in odgovorov je razkril še bolj osebno plat. Njegov najljubši avto je Bugatti, povedal je tudi, katera restavracija v Dallasu se mu zdi najboljša. Njegov najljubši predmet v šoli je bila telovadba, prvi košarkarski idol Vassilis Spanoulis, prvi nogometni idol Cristiano Ronaldo.

Najboljši nasvet, ki mu ga je dal trener, je bil, da naj uživa v igri. Poleg košarke najraje gleda nogomet, to je tudi šport, ki bi ga poleg košarke najraje igral. Od vseh športnih dogodkov si najbolj želi obiska nogometnega svetovnega prvenstva.

Pse ima raje kot mačke, čokolado raje kot vanilijo. Čaj raje pije brez sladkorja, zgodnje vstajanje ni njegova vrlina. Na prost dan najraje poležava na kavču.

NBA Davis s pošastno statistiko, Čančar brez minutaže

Dallas Mavericks, ki bodo v noči na četrtek gostovali pri Boston Celtics, so trenutno na osmem mestu zahodne konference, na računu imajo devet zmag in sedem porazov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.