Maicon ostaja pri Interju

Foto: Žurnal24 maicon
Predsednik najboljšega nogometnega kluba v Evropi v zadnji sezoni Massimo Moratti je končal večtedenska ugibanja, kje bo kariero nadaljeval eden najboljših obrambnih igralcev na svetu, Brazilec Maicon.
Oglej si celoten članek

"Ostal bo v Interju, saj ga preveč cenim, da bi ga prodal," je dejal Moratti.

29-letni Maicon je postal tarča madridskega Reala takoj, ko se je v špansko prestolnico preselil njegov zdaj že nekdanji trener José Mourinho. Portugalec ima namreč podobno kot Moratti zelo visoko mnenje o robustnem in iznajdljivem nogometašu.

A kot je pri športu običajno, se vse vendarle ne vrti okoli kakovosti. Po poročanju italijanskih športnih dnevnikov je glavni razlog, da bo Maicon ostal v Milanu, vendarle finančne narave. Real je namreč ponudil le 24 milijonov evrov za prestop, Moratti pa jih je želel trideset. To je delno v svoji izjavi potrdil tudi Massimo Moratti. "Real ni naredil dovolj, da bi Maicona pripeljal v Madrid."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.