Šport > Nogomet
21 ogledov

Maicon ostaja pri Interju

maicon Žurnal24 main
Predsednik najboljšega nogometnega kluba v Evropi v zadnji sezoni Massimo Moratti je končal večtedenska ugibanja, kje bo kariero nadaljeval eden najboljših obrambnih igralcev na svetu, Brazilec Maicon.

"Ostal bo v Interju, saj ga preveč cenim, da bi ga prodal," je dejal Moratti.

29-letni Maicon je postal tarča madridskega Reala takoj, ko se je v špansko prestolnico preselil njegov zdaj že nekdanji trener José Mourinho. Portugalec ima namreč podobno kot Moratti zelo visoko mnenje o robustnem in iznajdljivem nogometašu.

A kot je pri športu običajno, se vse vendarle ne vrti okoli kakovosti. Po poročanju italijanskih športnih dnevnikov je glavni razlog, da bo Maicon ostal v Milanu, vendarle finančne narave. Real je namreč ponudil le 24 milijonov evrov za prestop, Moratti pa jih je želel trideset. To je delno v svoji izjavi potrdil tudi Massimo Moratti. "Real ni naredil dovolj, da bi Maicona pripeljal v Madrid."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.