Maiconov agent pričakuje napad Reala

Foto: Žurnal24 Maicon se bo očitno pridružil zvezdniškemu Realu.
Antonio Caliendo, agent Interjevega nogometaša Maicona, pričakuje, da bo Real Madrid napel vse sile, da njegovega varovanca pripelje na stadion Santiago Bernabeu.
Oglej si celoten članek
 

Materazzi ostaja v Interju

Medtem ko se bo Macion očitno poslovil od Interja, pa je branilec Marco Materazzi podaljšal pogodbo z italijanskim nogometnim prvakom. Petintridesetletnik bo pri črno-modrih ostal do leta 2012.

Real Madrid je v letošnjem prestopnem roku nedvomno prvo ime. V špansko prestolnico so predsednik Florentino Perez in sodelavci že privabili Cristiana Ronalda, Kakája, Raula Albiola in nazadnje še Karima Benzemaja. Po besedah Antonia Calienda, ki zastopa Brazilca Maciona, pa naj bi bila naslednja okrepitev devetkratnih evropskih prvakov ravno bočni nogometaš Interja. "Sedaj, ko je Real končal z nakupi ofenzivnih nogometašev, menim da se bodo usmerili na Maicona," je zelo samozavestno dejal Caliendo in dodal: "Čakamo na Real Madrid. Pričakujem njihov napad." Brazilec je pred časom vnesel nemir v tabor italijanskih prvakov, saj je želel izboljšane pogoje sodelovanja. Direktor Interja Ernesto Paolillo pa je izjavil, da se bodo z Maiconom za mizo usedli v prihodnjih dneh. Samo da ne bo prepozno, kajti zdi se, da Maicon želi oditi iz San Sira.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.