Šport > Nogomet
21 ogledov

Maiconov agent pričakuje napad Reala

Maicon se bo očitno pridružil zvezdniškemu Realu. Žurnal24 main
Antonio Caliendo, agent Interjevega nogometaša Maicona, pričakuje, da bo Real Madrid napel vse sile, da njegovega varovanca pripelje na stadion Santiago Bernabeu.
 

Materazzi ostaja v Interju

Medtem ko se bo Macion očitno poslovil od Interja, pa je branilec Marco Materazzi podaljšal pogodbo z italijanskim nogometnim prvakom. Petintridesetletnik bo pri črno-modrih ostal do leta 2012.

Real Madrid je v letošnjem prestopnem roku nedvomno prvo ime. V špansko prestolnico so predsednik Florentino Perez in sodelavci že privabili Cristiana Ronalda, Kakája, Raula Albiola in nazadnje še Karima Benzemaja. Po besedah Antonia Calienda, ki zastopa Brazilca Maciona, pa naj bi bila naslednja okrepitev devetkratnih evropskih prvakov ravno bočni nogometaš Interja. "Sedaj, ko je Real končal z nakupi ofenzivnih nogometašev, menim da se bodo usmerili na Maicona," je zelo samozavestno dejal Caliendo in dodal: "Čakamo na Real Madrid. Pričakujem njihov napad." Brazilec je pred časom vnesel nemir v tabor italijanskih prvakov, saj je želel izboljšane pogoje sodelovanja. Direktor Interja Ernesto Paolillo pa je izjavil, da se bodo z Maiconom za mizo usedli v prihodnjih dneh. Samo da ne bo prepozno, kajti zdi se, da Maicon želi oditi iz San Sira.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.