Majdičeva sklenila dogovor s SZS

Foto: Žurnal24 Petri Majdič se zdi pomembno, da se je dogovorila s SZS. (Foto: Nik Rovan)
Najboljša slovenska smučarska tekačica Petra Majdič in Smučarska zveza Slovenije (SZS) sta v ponedeljek podpisali pogodbo, ki ureja pravice in obveznosti športnice in SZS.
Oglej si celoten članek
Sem zelo vesela, da smo se z vodstvom SZS korektno dogovorili o medsebojnem sodelovanju, saj me to navdaja z zaupanjem. V dogovoru vidim pozitiven odnos do športnika in njegovega dela, kar mi omogoča maksimalno podporo pri trenažnem sistemu in tekmah.
Petra Majdič

Smučarska šampionka Petra Majdič, ki je pred kratkim oznanila nadaljevanje športne poti v prihajajoči sezoni teka na smučeh, je z novim direktorjem Smučarske zveze Slovenije (SZS) Matijo Vojskom in predsednikom zbora in odbora za tek na smučeh Mitjo Praznikom podpisala pogodbo, ki ureja pravice in obveznosti športnice in Smučarske zveze Slovenije.

"Sem zelo vesela, da smo se z vodstvom SZS korektno dogovorili o medsebojnem sodelovanju, saj me to navdaja z zaupanjem. V dogovoru vidim pozitiven odnos do športnika in njegovega dela, kar mi omogoča maksimalno podporo pri trenažnem sistemu in tekmah. Pomembno je, da smo se dogovorili, da bom tudi v prihodnje sodelovala s strokovno ekipo ljudi, ki so mi že do zdaj pomagali upravičiti visoka pričakovanja nas vseh, sponzorjev in javnosti," je ob podpisu dejala junakinja zadnjih olimpijskih iger v Vancouvru.

Majdičeva tako ostaja članica homogene reprezentance v teku na smučeh, ki bo v naslednji sezoni zagotovo krojila svetovni vrh v svetovnem pokalu in na svetovnem prvenstvu v Oslu konec februarja prihodnje leto. Matija Vojsk, od ponedeljka novi direktor Smučarske zveze Slovenije, je izjavil: "S Petro Majdič smo se sporazumeli hitro. S svojo izjemno predanostjo športu ima realne možnosti za nadgradnjo dosedanjih dosežkov, kot osebnost pa bo tudi v prihodnje vzor mladini in še marsikomu. Zato smo se odločili, da Petri in tekaški ekipi nudimo kar najboljše razmere za delo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.