Majer prek Mure, Vaš in Vinko v Fazaneriji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Triindvajsetletni nogometaš Maribora Aleš Majer je novi član Mure 05. Klub iz Fazanerije je tako dobil prvo okrepitev za prihajajočo sezono 2012/13, Majer pa bo pri njih kot posojeni igralec iz vrst državnih prvakov.
Oglej si celoten članek

Aleš Majer je desni bočni igralec, v minulem državnem prvenstvu pa je za aktualne državne prvake, NK Maribor, odigral 421 minut.

Z Muro 05 trenirata tudi "naftaša" Vedran Vinko in Arpad Vaš, sicer najboljša domača igralca Nafte v minulih sezonah. Vinko, ki si je svoj čas z dobrimi igrami izboril tudi zaupanje selektorja mlade slovenske reprezentance, je prosti igralec. Po neuspešni "avanturi" pri francoskem drugoligašu FC Metzu se je namreč vrnil v domovino.

Arpad Vaš je okreval po poškodbi in želi, čeprav ga veže pogodba z Nafto še eno leto, zamenjati sredino, saj je Nafta izpadla iz Prve lige.

Oba Prekmurca bi murašem prišla še kako prav pri letošnjem udejstvovanju v Ligi Europa, kamor so se uvrstili s tretjim mestom v državnem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.