Šport > Nogomet
30 ogledov

Majer prek Mure, Vaš in Vinko v Fazaneriji

Juninho Aleš Majer Žurnal24 main
Triindvajsetletni nogometaš Maribora Aleš Majer je novi član Mure 05. Klub iz Fazanerije je tako dobil prvo okrepitev za prihajajočo sezono 2012/13, Majer pa bo pri njih kot posojeni igralec iz vrst državnih prvakov.

Aleš Majer je desni bočni igralec, v minulem državnem prvenstvu pa je za aktualne državne prvake, NK Maribor, odigral 421 minut.

Z Muro 05 trenirata tudi "naftaša" Vedran Vinko in Arpad Vaš, sicer najboljša domača igralca Nafte v minulih sezonah. Vinko, ki si je svoj čas z dobrimi igrami izboril tudi zaupanje selektorja mlade slovenske reprezentance, je prosti igralec. Po neuspešni "avanturi" pri francoskem drugoligašu FC Metzu se je namreč vrnil v domovino.

Arpad Vaš je okreval po poškodbi in želi, čeprav ga veže pogodba z Nafto še eno leto, zamenjati sredino, saj je Nafta izpadla iz Prve lige.

Oba Prekmurca bi murašem prišla še kako prav pri letošnjem udejstvovanju v Ligi Europa, kamor so se uvrstili s tretjim mestom v državnem prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.