Majeričeva bo spet krepko napredovala

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tadeja Majerič je izpadla v četrtfinalu teniškega turnirja v Bakuju. To je njen najboljši nastop na turnirjih serije WTA.
Oglej si celoten članek

Druga najvišjeuvrščena slovenska igralka na lestvici WTA Tadeja Majerič je v Bakuju z nagradnim skladom 235 tisoč dolarjev v dveh nizih s 6:0 in 6:4 klonila proti Izraelki Shahar Peer, dve leti nazaj 11. igralki sveta.

Kljub porazu 22-letna Mariborčanka zadovoljna zapušča Azerbajdžan, saj je z uvrstitvijo v četrtfinale dosegla uspeh kariere. Dve zmagi sta ji navrgli okoli 3.800 evrov in 70 točk na lestvici WTA, na kateri se bo znova povzpela do rekordne uvrstitve. Pred turnirjem je bila 126. igralka sveta, v ponedeljek pa se ji obeta uvrstitev okoli 115. mesta.

Prav tako v Bakuju je Andreja Klepač skupaj z Avstrijko Sandro Klemenschits v igri dvojic ostala brez finala. Tretji nosilki sta v polfinalu po uri in osmih minutah igre s 4:6 in 3:6 klonili proti grško-srbskemu paru Eleni Daniilidou Aleksandra Krunić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.