Makaay bo kopačke obesil na klin

Foto: Žurnal24 Roy Makkay je v svojih najboljših letih veljal za enega najboljših svetovnih nap
Nizozemec Roy Makaay bo po letošnji sezoni sklenil bogato športno pot. Nekdanji član Bayerna v letošnji sezoni igra za Feyenoord. Po koncu kariere se bo usmeril v trenerski poklic.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nizozemski nogometni reprezentant Roy Makaay bo po letošnji sezoni končal kariero. Kot je zdajšnji 35-letni igralec Feyenoorda iz Rotterdama dejal na ponedeljkovi novinarski konferenci, se bo po karieri igralca posvetil trenerskemu poklicu.

"Občutki so mi dejali, da je najboljše, če kariero igralca zaključim zdaj," je dejal nogometaš, ki v Feyenoordu sedi na rezervni klopi. V dresu reprezentance je odigral 43 tekem, zadnjo tekmo v dresu Feyenoorda pa bo odigral 6. maja proti Ajaxu.

Sloves si je Makaay priigral z Deportivom La Coruno (prvak leta 2000, pokalni zmagovalec 2002, zlata kopačka 2003) in pri münchenskem Bayernu, s katerim je leta 2005 in 2006 osvojil naslov državnega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.