Šport > Nogomet
23 ogledov

Makaay bo kopačke obesil na klin

Roy Makkay je v svojih najboljših letih veljal za enega najboljših svetovnih nap Žurnal24 main
Nizozemec Roy Makaay bo po letošnji sezoni sklenil bogato športno pot. Nekdanji član Bayerna v letošnji sezoni igra za Feyenoord. Po koncu kariere se bo usmeril v trenerski poklic.

Nekdanji nizozemski nogometni reprezentant Roy Makaay bo po letošnji sezoni končal kariero. Kot je zdajšnji 35-letni igralec Feyenoorda iz Rotterdama dejal na ponedeljkovi novinarski konferenci, se bo po karieri igralca posvetil trenerskemu poklicu.

"Občutki so mi dejali, da je najboljše, če kariero igralca zaključim zdaj," je dejal nogometaš, ki v Feyenoordu sedi na rezervni klopi. V dresu reprezentance je odigral 43 tekem, zadnjo tekmo v dresu Feyenoorda pa bo odigral 6. maja proti Ajaxu.

Sloves si je Makaay priigral z Deportivom La Coruno (prvak leta 2000, pokalni zmagovalec 2002, zlata kopačka 2003) in pri münchenskem Bayernu, s katerim je leta 2005 in 2006 osvojil naslov državnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.