Málaga za petami Real Madridu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Četrta najmočnejša ekipa španskega prvenstva Málaga je v gosteh brez težav odpravila Sevillo. Osasuna je na gostovanju pri Getafeju zapravila zmago v zadnjih trenutkih. Aritz Aduriz jo je zagodel svojim bivšim delodajalcem, Granada in Real Sociedad pa sta se v Andaluziji razšla brez zadetkov.
Oglej si celoten članek

Osasuna je v 78. minuti ostala brez izključenega Daniela Armenterosa, a je kljub temu v 85. minuti prišla do prednosti, ko je zadel Enrique "Kike" Sola. Getafe se ni predal in je do konca vršil pritisk proti golu moštva iz Pamplone, kar se je Madridčanom obrestovalo v sodniškem podaljšku, ko je z enajstih metrov zadel Diego Castro.

Aduriz potrdil zakon bivšega

Foto: EPA athletic bilbao aritz aduriz Mallorca je v črni seriji, sol na rano pa so dodali nogometaši bilbajskega Athletica, ki so na Balearih zmagali z 1:0. Edini gol na tekmi je dosegel Aritz Aduriz, ki je bil tri leta tudi član Mallorce. Gledalci na stadionu Ono so ob koncu tekme mahali z belimi robčki, kar pomeni, da želijo menjavo trenerja Joaquína Caparrósa.

Málaga je z zmago v 16. kolu dodala še tri točke na svoj račun in ima s tekmo več za Real Madridom še štiri točke zaostanka. Real Betis, ki je imel po petnajstih odigranih tekmah na računu enako število točk kot Andaluzijci, igra v ponedeljek.

Španska liga, 16. kolo:

Getafe : Osasuna 1:1 (0:0)
Castro (92/11m); Sola (85)
RK: Armenteros (78/Osasuna)

Mallorca : Athletic Bilbao 0:1 (0:1)
Aduriz (11)

Granada : Real Sociedad 0:0

Sevilla : Málaga 0:2 (0:0)
Demichelis (49), Eliseu (70/11-m)

Nedelja:
Real Zaragoza - Levante
Valencia - Rayo Vallecano
Real Madrid - Espanyol
Barcelona - Atletico Madrid

Ponedeljek:
Deportivo La Coruna - Valladolid
Celta Vigo - Betis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.