Mali Ronaldo že v nastajanju

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Cristiano Ronaldo je na Twitterju objavil posnetek, na katerem skupaj s sinom skrbita za dobro fizično pripravo. ''Mislim, da sem našel popolnega partnerja za trening,'' je pripisal zvezdnik Reala.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec španske La Lige je znan po svoji nepopustljivosti in neoporečnih delovnih navadah, kar si želi privzgojiti tudi svojemu petletnemu sinu. Cristiano Ronaldo ml. je, odet v opravo madridskega Reala, treniral s svojim slavnim očetom, zvezdnik španskega velikana pa je posnetek delil s 35 milijoni oboževalcev na družabnem omrežju Twitter.

Real Madrid na povratni polfinalni tekmi Lige prvakov z Juventusom ni uspel nadoknaditi gola zaostanka iz Torina in se tako poslovil od letošnje sezone elitnega nogometnega tekmovanja. Po porazu je v bran moštvenemu kolegu stopil Marcelo, ki je Portugalca označil za ''stroj''.

''Pri Cristianu ni šlo za pad forme. Vajeni ste, da zabije tri, štiri gole na tekmo in če ne, pravite, da je kriva njegova forma. On je stroj, trdo dela in pomaga ekipi. Nepošteno je govoriti o padu forme,'' je povedal Brazilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.