Šport > Nogomet
22 ogledov

Mali Ronaldo že v nastajanju

cristiano ronaldo sin Youtube
Cristiano Ronaldo je na Twitterju objavil posnetek, na katerem skupaj s sinom skrbita za dobro fizično pripravo. ''Mislim, da sem našel popolnega partnerja za trening,'' je pripisal zvezdnik Reala.

Najboljši strelec španske La Lige je znan po svoji nepopustljivosti in neoporečnih delovnih navadah, kar si želi privzgojiti tudi svojemu petletnemu sinu. Cristiano Ronaldo ml. je, odet v opravo madridskega Reala, treniral s svojim slavnim očetom, zvezdnik španskega velikana pa je posnetek delil s 35 milijoni oboževalcev na družabnem omrežju Twitter.

Real Madrid na povratni polfinalni tekmi Lige prvakov z Juventusom ni uspel nadoknaditi gola zaostanka iz Torina in se tako poslovil od letošnje sezone elitnega nogometnega tekmovanja. Po porazu je v bran moštvenemu kolegu stopil Marcelo, ki je Portugalca označil za ''stroj''.

''Pri Cristianu ni šlo za pad forme. Vajeni ste, da zabije tri, štiri gole na tekmo in če ne, pravite, da je kriva njegova forma. On je stroj, trdo dela in pomaga ekipi. Nepošteno je govoriti o padu forme,'' je povedal Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.