Maljković: "Divac je prevarant in lažnivec"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Selektor slovenske košarkarske reprezentance Božidar Maljković se je ostro odzval na besede Vlada Divca, da bi Slovenija do kolajne na velikem tekmovanju veliko lažje prišla, če bi na njeni klopi sedel Jure Zdovc.
Oglej si celoten članek

"Od Divca sem to lahko pričakoval. Je prevarant in lažnivec, ki ne pozna realnega stanja. Novinar, ki ga je intervjuval, ni imel obzirnosti do njega, ker je bil pogovor opoldne, medtem ko se gospod ponavadi zbudi šele ob treh popoldne. S to zadevo se bom pozabaval po koncu EP," je slovenski selektor Božidar Maljković dejal za Sportske novosti in se odzval na izjavo Vlada Divca.

Spomnimo, da je legenda srbske košarke ob obisku Slovenije v okviru projekta Košarka brez meja za številne slovenske medije pokomentirala prihod Maljkovića na slovensko klop oziroma odhod Jureta Zdovca iz nje. "Bili ste na pravi poti, ne vem, kaj vam je bilo, da ste zamenjali Zdovca. Verjetno bi prišel v položaj, da osvoji kolajno, kot je bil blizu na Poljskem," je med obiskom v Ljubljani povedal Divac in s tem izzval dokaj buren odziv Maljkovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:49 16. Avgust 2011.

    *mnenje

  • 17:33 16. Avgust 2011.

    kaaj? Divac je samo svoje mnjenje povedu, nič direktnega, on ga gre pa zmerjat z lažnivcem in prevarantom??? ojoj Božo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.