Šport > Košarka
64 ogledov

Maljković: "Divac je prevarant in lažnivec"

Božidar MaljkovićBožidar Maljković Saša Despot
Selektor slovenske košarkarske reprezentance Božidar Maljković se je ostro odzval na besede Vlada Divca, da bi Slovenija do kolajne na velikem tekmovanju veliko lažje prišla, če bi na njeni klopi sedel Jure Zdovc.

"Od Divca sem to lahko pričakoval. Je prevarant in lažnivec, ki ne pozna realnega stanja. Novinar, ki ga je intervjuval, ni imel obzirnosti do njega, ker je bil pogovor opoldne, medtem ko se gospod ponavadi zbudi šele ob treh popoldne. S to zadevo se bom pozabaval po koncu EP," je slovenski selektor Božidar Maljković dejal za Sportske novosti in se odzval na izjavo Vlada Divca.

Spomnimo, da je legenda srbske košarke ob obisku Slovenije v okviru projekta Košarka brez meja za številne slovenske medije pokomentirala prihod Maljkovića na slovensko klop oziroma odhod Jureta Zdovca iz nje. "Bili ste na pravi poti, ne vem, kaj vam je bilo, da ste zamenjali Zdovca. Verjetno bi prišel v položaj, da osvoji kolajno, kot je bil blizu na Poljskem," je med obiskom v Ljubljani povedal Divac in s tem izzval dokaj buren odziv Maljkovića.

Komentarjev 2
  • rose00 17:49 16.avgust 2011.

    *mnenje

  • rose00 17:33 16.avgust 2011.

    kaaj? Divac je samo svoje mnjenje povedu, nič direktnega, on ga gre pa zmerjat z lažnivcem in prevarantom??? ojoj Božo...