Malouda izgnan iz ekipe

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Član londonskega Chelseaja, francoski krilni vezist Florent Malouda, je na Twitterju objavil, da je bil izločen iz prve ekipe in mora zdaj trenirati z moštvom U-21.
Oglej si celoten članek

Florent Malouda je na svojem Twitter računu objavil sliko trening centra Chelseajeve ekipe do 21 let in ob tem zapisal: "Tu bom treniral v svoji zadnji sezoni pri modrih."

Dvaintridesetletni Francoz pred dnevi tudi ni bil vključen v petindvajseterico igralcev, ki jih je Chelsea prijavil za nastopanje v Ligi prvakov. Prav tako ni nastopil še na nobeni letošnji Chelseajevi tekmi in zdi se, da Roberto Di Matteo nanj ne računa več. Evropski prvaki so hoteli v tem prestopnem roku prodati ali posoditi francoskega reprezentanta, povezovali so ga predvsem z njegovim nekdanjim klubom Lyonom in brazilskim Santosom, a so vsa pogajanja propadla.

Maloudi ostaja še eno leto pogodbene vezanosti na Chelsea, potem se bo lahko brez odškodnine pridružil kateremukoli klubu, tudi interes bo posledično večji in izbira kluba bolj pestra. Seveda pa ne gre zanemariti dejstva, da pri Londončanih prejema zelo visoko plačo. Bi ga pa lahko zaradi objavljanja na Twitterju doletela denarna kazen, kot je pred tem že Davida Luiza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.