Šport > Nogomet
33 ogledov

Malouda izgnan iz ekipe

florent malouda, trening center chelsea Reševalni pas/Twitter
Član londonskega Chelseaja, francoski krilni vezist Florent Malouda, je na Twitterju objavil, da je bil izločen iz prve ekipe in mora zdaj trenirati z moštvom U-21.

Florent Malouda je na svojem Twitter računu objavil sliko trening centra Chelseajeve ekipe do 21 let in ob tem zapisal: "Tu bom treniral v svoji zadnji sezoni pri modrih."

Dvaintridesetletni Francoz pred dnevi tudi ni bil vključen v petindvajseterico igralcev, ki jih je Chelsea prijavil za nastopanje v Ligi prvakov. Prav tako ni nastopil še na nobeni letošnji Chelseajevi tekmi in zdi se, da Roberto Di Matteo nanj ne računa več. Evropski prvaki so hoteli v tem prestopnem roku prodati ali posoditi francoskega reprezentanta, povezovali so ga predvsem z njegovim nekdanjim klubom Lyonom in brazilskim Santosom, a so vsa pogajanja propadla.

Maloudi ostaja še eno leto pogodbene vezanosti na Chelsea, potem se bo lahko brez odškodnine pridružil kateremukoli klubu, tudi interes bo posledično večji in izbira kluba bolj pestra. Seveda pa ne gre zanemariti dejstva, da pri Londončanih prejema zelo visoko plačo. Bi ga pa lahko zaradi objavljanja na Twitterju doletela denarna kazen, kot je pred tem že Davida Luiza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.