Šport > Nogomet
26 ogledov

Chelsea in Liverpool v boj za Walcotta

Theo Walcott Žurnal24 main
Potem ko Theo Walcott še ni privolil v podaljšanje pogodbe z londonskim Arsenalom, čeprav je dogovor veljaven le še eno sezono, sta se že angažirala Chelsea in Liverpool.

Theo Walcott, ki je bil Euru 2012 eden boljših nogometašev Anglije, za zdaj še ni privolil v podaljšanje pogodbe z Arsenalom. To je bil znak za mnoge klube, da se podajo v boj za storitve 23-letnega krilnega igralca, ki slovi po svoji hitrosti.

Walcott v klubu, ki domuje na stadionu Emirates, zasluži 65 tisoč funtov na teden, večina njegovih reprezentančnih kolegov pa prejema plačo v višini več kot sto tisoč funtov tedensko.

Arsene Wenger bi otroka Arsenala seveda rad obdržal v klubu, a prodaji so bolj naklonjeni v upravi kluba. Wenger si ostanka mladega Angleža želi tudi zato, ker je tik pred odhodom v Manchester City kapetan Robin van Persie.

Liverpool bi prodal Carrolla

Liverpool bi denar za prihod Walcotta rad dobil s prodajo Andyja Carrolla, zato so tudi zavrnili posojo visokoraslega napadalca v Newcastle United, saj bi radi dobili odškodnino, ki bi jo potem lahko investirali v Walcotta.

Tudi Chelsea se zanima za prihod Londončana, saj so ga zapustili nekateri pomembni igralci, kot sta Salomon Kalou in Didier Drogba, v igri pa je tudi Paris Saint Germain, ki je začel pravo ofenzivo na evropskem nogometnem tržišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.