Maltežani premagali Ukrajince

Foto: Profimedia
Nasprotniki Slovenije so prišli do presenetljive zmage.
Oglej si celoten članek

Nogometna reprezentanca Malte, ki bo v soboto v Stožicah proti ekipi Slovenije odigrala kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2018, je v torek v Gradcu odigrala prijateljsko tekmo z izbrano vrsto Ukrajine in zmagala z 1:0. Edini zadetek je v 14. minuti prispeval Zach Muscat.

Ukrajina bo v nedeljo v okviru kvalifikacij gostovala na Finskem, tokrat pa so Ukrajinci vknjižili že drugi zaporedni poraz, potem ko so maja klonili tudi proti Hrvatom.

Je pa do prve zmage v zadnjih 16 tekmah prišla Malta, ki je nazadnje premagala Litvo avgusta 2015, ko je prav tako šlo za prijateljski dvoboj.

Slovenija in Malta bosta kvalifikacijsko tekmo skupine F odigrali v soboto ob 18. uri. Slovenija je po petih krogih v skupini na tretjem mestu z osmimi točkami. Pred njo sta Anglija s 13 in Slovaška z devetimi točkami, za njo pa Škotska s sedmimi, Litva s petimi in Malta, ki je še brez točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:26 7. Junij 2017.

    Gremo Srečko! Enkrat si se že dokazal kot trener. Želimo še eno pravljico, verjamemo vate in v tvojo taktiko ter …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.