Malysz bežal iz gorečega vozila

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji poljski zvezdnik v smučarskih skokih Adam Malysz je na dramatičen način predčasno končal nastope na letošnjem reliju Dakar.
Oglej si celoten članek

Kakšnih 35 kilometrov pred ciljem druge etape relija Dakar v argentinskem San Juanu se je Poljaku iz neznanih razlogov vnelo vozilo, a na srečo jo je Adam Malysz odnesel brez posledic. Kot poroča spletna stran sport.pl, je ogenj v avtomobilu izbruhnil tako nenadno, da Malysz ni mogel rešiti niti potnega lista.

"Velikanska nesreča," je Malysz zapisal na facebooku, kjer je pisal tudi o "katastrofalni eksploziji". "Skušal sem ustrezno reagirati, a je bilo vozilo takoj v plamenih. Sem žalosten in razočaran," je še dejal Poljak, ki si želi zmagati tudi v reliju.

Sedemintridesetletni Malysz je skakalno športno pot sklenil leta 2011. V karieri je zmagal tako v skupnem seštevku svetovnega pokala kot tudi na novoletni turneji. Na olimpijskih igrah se mu je najvišje mesto vselej izmikalo, osvojil pa je tri srebrne in eno bronasto medaljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.