Mamić: Nimam druge izbire, kot da odidem

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Izvršni direktor hrvaškega nogometnega prvaka Dinama Zdravko Mamić je na današnji redni skupščini kluba najavil svoj odhod iz zagrebškega Dinama. In to še letos.
Oglej si celoten članek

Kot je dejal Zdravko Mamić, si ne želi, "da bi bil klub tarča navijačev" in bo zato že poleti odprl razpravo o svojem odhodu z Maksimirske 128. "Ne bom dovolil, da je Dinamo talec navijačev, zato iz kluba odhajam. Dinamo bodo izključili iz Evrope, če bo še kdo zakričal 'Mamić, cigan' in tega ne bom dopustil. Nisem želel oditi, a ko bom, bo klub samo nazadoval. Vsi so proti nam, od medijev do oblasti. Nimam druge izbire, kot da odidem. Poleti bomo najbrž že razpravljali o mojem slovesu," je na današnji skupščini dejal Mamić.

Mamić je v svojem govoru pred člani skupščine razkril, da je Dinamo leto končal z minusom v višini 8 milijonov kun (1,08 milijona evrov), a je takoj dodal, da je v amortizaciji 53 milijonov kun (6,84 milijona evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.