Mamić toži: Eduardu zaplenili hišo in avto

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški reprezentant Eduardo Da Silva se je znašel v globoki kaši. Šef njegovega nekdanjega kluba Dinama Zdravko Mamić ga toži za več kot milijon evrov, pristojni organi pa so mu že zaplenili hišo in avtomobil.
Oglej si celoten članek

Zdravko Mamić, kontroverzni najvplivnejši mož zagrebškega Dinama, toži svojega bivšega igralca Eduarda Da Silvo, nekdaj člana Arsenala, zdaj pa Šahtarja. In ne le to, pristojne institucije so hrvaškemu reprezentantu že zaplenile hišo na Hrvaškem in avtomobil ter blokirale račune na hrvaških bankah, poročajo Sportske novosti.

Kamen spotike je pogodba iz leta 2001, ki jo je Da Silva podpisal z Zdravkom Mamićem in v kateri piše, da se Mamić, ki je medtem pravice prenesel na svojega sina Maria, v primeru njene kršitve lahko okoristi z lastnino druge stranke, torej Da Silve. Mamić trdi, da je v brazilskega Hrvata vložil milijon evrov, kupil hišo njegovi materi, mu plačal stanovanje v Zagrebu. Vsota naj bi Mamiću pripadala po Eduardovem prestopu v Arsenal leta 2007, za dober milijon evrov oziroma osem milijonov kun pa je Da Silvo Mamić tudi tožil. Napadalec Šahtarja se je branil, da ob podpisu pogodbe ni dobro poznal hrvaškega jezika, ampak očitno ima Mamić pri organih pregona močnejše argumente.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.