Mamić v dar dobil zaporniško obleko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kontroverzni Zdravko Mamić, železna pest Dinama iz Zagreba, je noč na četrtek preživel v zaporu, zato mu je mlajši brat Zoran priskrbel zanimivo darilo.
Oglej si celoten članek

Noč po zmagi svojega Dinama nad Malmöjem je razvpiti izvršni direktor zagrebškega kluba Zdravko Mamić preživel v zaporu, saj je preveč vneto branil navijače, ki so po tekmi stekli na igrišče. Naslednji dan ga je kot po navadi že gostila njegova pisarna, dobil pa je tudi svojim aktivnostim primerno darilo.

Mlajšemu bratu in obenem športnemu direktorju Dinama Zoranu Mamiću je namreč v glavo šinila ideja, da bi Zdravku sešili zaporniško obleko, in ni dolgo okleval, da je to tudi storil. Na sprednji strani je datum (17. 8. 2011), na zadnji pa številka 10.

"Pa ti nisi normalen! Bil sem v zaporu, vi pa iz tega delate cirkus," je starejši Mamić jadikoval nad mlajšim. "No, saj pa sem dovolj velik tepec, da se me da k vsemu nagovoriti,“ je sam sebi odvrnil Zdravko, medtem ko si je nadeval značilno progasto obleko. "Poglej, Zdravko, Sammir je dobil desetko za odlično igro, ti pa za požrtvovalnost in to, kar si pretrpel," se je hahljal darovalec obleke, Zdravko pa je potožil, da je v zaporu shujšal za tri kilograme, ampak da so bili uslužbenci z njim korektni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.