Šport > Nogomet
25 ogledov

Mamić v dar dobil zaporniško obleko

Zdravko Mamić vsaj do 30. marca ostaja na mestu podpredsednika. Saša Despot
Kontroverzni Zdravko Mamić, železna pest Dinama iz Zagreba, je noč na četrtek preživel v zaporu, zato mu je mlajši brat Zoran priskrbel zanimivo darilo.

Noč po zmagi svojega Dinama nad Malmöjem je razvpiti izvršni direktor zagrebškega kluba Zdravko Mamić preživel v zaporu, saj je preveč vneto branil navijače, ki so po tekmi stekli na igrišče. Naslednji dan ga je kot po navadi že gostila njegova pisarna, dobil pa je tudi svojim aktivnostim primerno darilo.

Mlajšemu bratu in obenem športnemu direktorju Dinama Zoranu Mamiću je namreč v glavo šinila ideja, da bi Zdravku sešili zaporniško obleko, in ni dolgo okleval, da je to tudi storil. Na sprednji strani je datum (17. 8. 2011), na zadnji pa številka 10.

"Pa ti nisi normalen! Bil sem v zaporu, vi pa iz tega delate cirkus," je starejši Mamić jadikoval nad mlajšim. "No, saj pa sem dovolj velik tepec, da se me da k vsemu nagovoriti,“ je sam sebi odvrnil Zdravko, medtem ko si je nadeval značilno progasto obleko. "Poglej, Zdravko, Sammir je dobil desetko za odlično igro, ti pa za požrtvovalnost in to, kar si pretrpel," se je hahljal darovalec obleke, Zdravko pa je potožil, da je v zaporu shujšal za tri kilograme, ampak da so bili uslužbenci z njim korektni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.