Mamin objem in stoječe ovacije

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Aleksandar Džikić je bil ob povratku na trenersko klop Partizana deležen stoječih ovacij navijaške skupine Grobari.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener Krke Aleksandar Džikić pa z vrnitvjo v srbsko prestolnico ni razveselil le navijačev, temveč tudi svojo mamo, ki je zvesta podpornica moštva iz Beograda in redna obiskovalka košarkarskih tekem.

Džikić je črno-bele prevzel v enem najtežjih trenutkov v zgodovini kluba, saj se trenutno nahajajo pri dnu regionalne košarkarske lige Aba.

Srbski strokovnjak, ki je v Sloveniji nekaj časa vodil tudi Union Olimpijo, je na klopi Partizana debitiral s tesno zmago proti Ciboni (85:82). Beograjčani so sicer poskrbeli za infarktno končnico, čeprav so v tretji četrtini že vodili s 17 točkami prednosti.

Đikić je v dvorano vstopil ob bučni podpori domačega občinstva, po pozdravu s člani gostujoče ekipe pa je odhitel še do mame ter ji namenil objem in poljub na čelo.

Srbski košarkarski strateg se je tako po več kot desetletju vrnil k Partizanu, kjer je od leta 1999 do 2005 deloval kot pomočnik trenerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.