Šport > Košarka
12 ogledov

Mamin objem in stoječe ovacije

aleksandar džikić Youtube
Aleksandar Džikić je bil ob povratku na trenersko klop Partizana deležen stoječih ovacij navijaške skupine Grobari.

Nekdanji trener Krke Aleksandar Džikić pa z vrnitvjo v srbsko prestolnico ni razveselil le navijačev, temveč tudi svojo mamo, ki je zvesta podpornica moštva iz Beograda in redna obiskovalka košarkarskih tekem.

Džikić je črno-bele prevzel v enem najtežjih trenutkov v zgodovini kluba, saj se trenutno nahajajo pri dnu regionalne košarkarske lige Aba.

Srbski strokovnjak, ki je v Sloveniji nekaj časa vodil tudi Union Olimpijo, je na klopi Partizana debitiral s tesno zmago proti Ciboni (85:82). Beograjčani so sicer poskrbeli za infarktno končnico, čeprav so v tretji četrtini že vodili s 17 točkami prednosti.

Đikić je v dvorano vstopil ob bučni podpori domačega občinstva, po pozdravu s člani gostujoče ekipe pa je odhitel še do mame ter ji namenil objem in poljub na čelo.

Srbski košarkarski strateg se je tako po več kot desetletju vrnil k Partizanu, kjer je od leta 1999 do 2005 deloval kot pomočnik trenerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.