Man United o Van Gaalu: Ni ničesar za poročati

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nizozemski nogometni strateg Louis van Gaal naj bi postal Manchester Uniteda. Po mundialu bo postal naslednik Davida Moyesa, ki so ga v klubu nedavno odpustili, poroča nizozemski časnik De Telegraaf.
Oglej si celoten članek

Nizozemec Louis Van Gaal je bil eden glavnih kandidatov za službo pri Manchester Unitedu, nizozemski časnik pa zdaj poroča, da je v petek pozno zvečer klub z njim tudi dosegel dogovor. Na vročo klop rdečih vragov bo sedel takoj, ko bo nizozemska reprezentanca končala nastope na SP v Braziliji.

Angleži naj bi 62-letnega trenerja prepričali med obiskom v njegovi vili v portugalskem Algarveju, kjer Nizozemec preživlja dopust, del dogovora pa naj bi bilo tudi 100 milijonov evrov, ki bodo na voljo za nove okrepitve. V bogati trenerski karieri si je Van Gaal priigral kup lovorik z Ajaxom, AZ Alkmaarjem, Bayernom in Barcelono.

Man Utd: Ni ničesar za poročati

Na poročila so se že odzvali tudi pri klubu z Ol Traffoda. "Ni ničesar za poročati. Nismo še podpisali z novim trenerjem. Ko bomo imeli kaj za objaviti, bomo to tudi sporočili," je bil skop odziv rdečih vragov, ki niso niti potrdili niti ovrgli teorije, da se pogovarjajo z izkušenim nizozemskin stategom.

Van Gaal ima pogodbo z nizozemsko nogometno zvezo sklenjeno do konca letošnjega svetovnega prvenstva. Tulipani so v zahtevni predtekmovalni skupini z aktualnimi prvaki Španci, neugodnimi Čilenci in nepredvidljivimi Avstralci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:05 26. April 2014.

    Van Gaal ne bo trener na Old Trafordu,dajte malo preverit stvari preden bubate na pamet. Ne želijo ga!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.