Šport > Nogomet
22 ogledov

Man United o Van Gaalu: Ni ničesar za poročati

Louis van Gaal Reuters
Nizozemski nogometni strateg Louis van Gaal naj bi postal Manchester Uniteda. Po mundialu bo postal naslednik Davida Moyesa, ki so ga v klubu nedavno odpustili, poroča nizozemski časnik De Telegraaf.

Nizozemec Louis Van Gaal je bil eden glavnih kandidatov za službo pri Manchester Unitedu, nizozemski časnik pa zdaj poroča, da je v petek pozno zvečer klub z njim tudi dosegel dogovor. Na vročo klop rdečih vragov bo sedel takoj, ko bo nizozemska reprezentanca končala nastope na SP v Braziliji.

Angleži naj bi 62-letnega trenerja prepričali med obiskom v njegovi vili v portugalskem Algarveju, kjer Nizozemec preživlja dopust, del dogovora pa naj bi bilo tudi 100 milijonov evrov, ki bodo na voljo za nove okrepitve. V bogati trenerski karieri si je Van Gaal priigral kup lovorik z Ajaxom, AZ Alkmaarjem, Bayernom in Barcelono.

Man Utd: Ni ničesar za poročati

Na poročila so se že odzvali tudi pri klubu z Ol Traffoda. "Ni ničesar za poročati. Nismo še podpisali z novim trenerjem. Ko bomo imeli kaj za objaviti, bomo to tudi sporočili," je bil skop odziv rdečih vragov, ki niso niti potrdili niti ovrgli teorije, da se pogovarjajo z izkušenim nizozemskin stategom.

Van Gaal ima pogodbo z nizozemsko nogometno zvezo sklenjeno do konca letošnjega svetovnega prvenstva. Tulipani so v zahtevni predtekmovalni skupini z aktualnimi prvaki Španci, neugodnimi Čilenci in nepredvidljivimi Avstralci

Komentarjev 1
  • Presvetli 12:05 26.april 2014.

    Van Gaal ne bo trener na Old Trafordu,dajte malo preverit stvari preden bubate na pamet. Ne želijo ga!!!