Manchester City do angleškega trojčka

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
S finalom na Wembleyu se je zaključila letošnja izvedba najstarejšega klubskega tekmovanja na svetu.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Manchester Cityja so zmagovalci angleškega FA pokala. V velikem finalu na Wembleyju so visoko (6:0) premagali Watford in se zapisali v zgodovino. Kot prvi angleški klub so v eni sezoni osvojili vse domače lovorike - državno prvenstvo, pokal FA in ligaški pokal.

Ob bok Cristianu Tako visoko Handanovića cenijo Italijani

Mrežo Londončanov je v 26. minuti načel David Silva, še pred odmorom je prednost povišal Raheem Sterling. Sredi drugega polčasa sta zabila še Kevin de Bruyne in Gabriel Jesus, ob koncu je še dvakrat zadel Sterling.

Manchester City je FA pokal osvojil šestič v svoji zgodovini.

FA Cup, finale:

Manchester City - Watford 6:0 (2:0)
Silva 26., Sterling 38., 81., 87., De Bruyne 61., Gabriel Jesus 68.

Buindesliga Bayern sedmič zapored, Bayer med evropsko elito

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.