Manchester City napolnil mrežo tretjeligaša

Foto: Epa
Foto: Epa
Drugi polfinale angleškega ligaškega pokala je praktično že odločen.
Oglej si celoten članek

Manchester City je na svojem stadionu Etihad visoko premagal Burton Albion (9:0) in si že zagotovil finale na Wembleyu. Povratno srečanje čez dva tedna bo zgolj formalnost.

Mrežo gostov, ki so že ob polčasu zaostajali s 4:0, je v peti minui načel Kevin de Bruyne. Do konca srečanja je štiri zadetke dosegel Gabriel Jesus, po enega so dodali še Oleksandr Zinčenko, Phil Foden, Kyle Walker in Riyad Mahrez.

V torek je Tottenham dobil prvo tekmo proti Chelseaju (1:0). Srečanje je pustilo pridih kontroverznosti, saj so domači do edinega gola prišli iz neregularnega položaja.

Sodnik po svoje PreVARa na pomembni tekmi, nezadovoljni tudi zmagovalci

EFL Cup, polfinale (prvi tekmi):

Manchester City - Burton Albion 9:0 (4:0)
De Bruyne 5., G. Jesus 30., 34., 57., 65., Zinčenko 37., Foden 62., Walker 70., Mahrez 83.

Tottenham Hotspur - Chelsea 1:0 (1:0)
Kane 27./11m

Povratni tekmi bosta na sporedu 22. oziroma 23. januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.