Manchester pred 18. naslovom

Foto: Žurnal24 Michael Carrick (na fotografiji spodaj) je bil ob Carlosu Tevezu velik junak zma
Manchester United je v zaostali tekmi angleškega prvenstva gostoval v Wiganu in si z zmago z 2:1 tudi teoretično skoraj že zagotovil naslov prvaka.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Manchester Uniteda po zmagi na gostovanju v Wiganu z 2:1 za rekordni 18. naslov angleškega prvaka tako potrebujejo zgolj le še točko na sobotni tekmi, ko na Old Traffordu gostuje Arsenal. Drugi Liverpool dve koli pred koncem prvenstva za rdečimi vragi namreč zaostaja že za šest točk. Varovanci Alexa Fergusona so kožo proti Wiganu, ki je po zaslugi zadetka Huga Rodallega vodil do 6.1 minute, reševali vse do konca. Za izenačenje je v 61. minuti z mojstrskim zadetkom poskrbel Carlos Tevez, ki je v igro vstopil s klopi. Še lepši zadetek je sledil štiri minute pred koncem srečanja, ko je z močnim in natančnim strelom z 20 metrov mrežo gostiteljev za zmago z 2:1 skoraj razparal Michael Carrick.

Premier League, zaostala tekma:
Wigan : Manchester United 1:2 (1:0)
Rodallega (28); Tevez (61), Carrick (86)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.