Šport > Nogomet
1 ogledov

Manchester pred 18. naslovom

Michael Carrick (na fotografiji spodaj) je bil ob Carlosu Tevezu velik junak zma Žurnal24 main
Manchester United je v zaostali tekmi angleškega prvenstva gostoval v Wiganu in si z zmago z 2:1 tudi teoretično skoraj že zagotovil naslov prvaka.

Nogometaši Manchester Uniteda po zmagi na gostovanju v Wiganu z 2:1 za rekordni 18. naslov angleškega prvaka tako potrebujejo zgolj le še točko na sobotni tekmi, ko na Old Traffordu gostuje Arsenal. Drugi Liverpool dve koli pred koncem prvenstva za rdečimi vragi namreč zaostaja že za šest točk. Varovanci Alexa Fergusona so kožo proti Wiganu, ki je po zaslugi zadetka Huga Rodallega vodil do 6.1 minute, reševali vse do konca. Za izenačenje je v 61. minuti z mojstrskim zadetkom poskrbel Carlos Tevez, ki je v igro vstopil s klopi. Še lepši zadetek je sledil štiri minute pred koncem srečanja, ko je z močnim in natančnim strelom z 20 metrov mrežo gostiteljev za zmago z 2:1 skoraj razparal Michael Carrick.

Premier League, zaostala tekma:
Wigan : Manchester United 1:2 (1:0)
Rodallega (28); Tevez (61), Carrick (86)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.