Manchester United v primežu okužb s covidom-19

Foto: Twitter Brentford Community Stadium.
Foto: Reševalni pas/Twitter Brentford Community Stadium.
Pretekli teden je bil rekorden po številu okužb s covidom-19.
Oglej si celoten članek

Vodstvo angleške Premier League je prestavilo današnji obračun Brentforda in Manchester Uniteda, ki je bil na sporedu z začetkom ob 20.30 v zahodnem Londonu.

Razlog za preložitev tekme so okužbe z novim koronavirusom v zasedbi iz Manchestra. Več igralcev in članov osebja na Old Traffordu je oddalo pozitiven izvid na okužbo s covidom-19.

Pri Manchester Unitedu so zaradi številnih okužb zaprli tudi vadbeni kompleks v Carringtonu, so še zapisali v uradni izjavi, objavljeni na spletni strani lige.

Tekmi Norwich - Aston Villa (20.45) in Manchester City - Leeds (21.00) za zdaj ostajata na torkovem sporedu Premier League.

Premier League Ko sodnik favoritom za to dosodi penal, VAR pa vse skupaj potrdi

Liga je v ponedeljek poročala o 42 novih primerih okužb s covidom-19 v preteklem tednu, kar je sedemdnevni rekord, odkar je maja lani začela objavljati številke testiranja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.