Šport > Nogomet
6195 ogledov

Ko sodnik favoritom za to dosodi penal, VAR pa vse skupaj potrdi

Jonatjan Moss Profimedia
Zelo čudna enajstmetrovka za Manchester City.

Manchester City je pred 16. kolom angleškega prventsva zasedal prvo mesto na lestvici, po njegovi tekmi z Wolverhamptonom pa je že jasno, da bo na vrhu tudi ostal. A o tekmi se bo v angleški javnosti še dolgo govorilo, za to je poskrbel glavni sodnik Jonathan Moss in sodniška ekipa za VAR-om.

Meščani so namreč do zmage z 1:0 in novih treh točk prišli po izjemno sporni enajstmetrovki. Žoga je namreč v zgornji del boka zadela Wolvesovega Portugalca Joaa Moutinha, a je Moss pokazal na belo točko. Glavnemu sodniku v prid govori, da ni imel na voljo posnetka za ogled situacije, a so to vsekakor imeli v sobi za VAR. A v njej niso spremenili odločitve. Verjetno so bili zunaj na 'kavici'. 

Uradno naj počasni posnetki ne bi bili dovolj 'čisti', da bi se spremenila sodniška odločitev na zelenici. Zakaj sodnik ni bil pozvan na ogled k ekranu ob igrišču, ni znano.

Jonatjan Moss | Avtor: Profimedia Profimedia

Jonatjan Moss | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice