Šport > Nogomet
982 ogledov

Legenda kluba odpuščena

Ole Gunnar Solskjaer Epa
Solskjaer na izhodnih vratih.

Upravni odbor Manchester Uniteda se je na nujni seji v soboto zvečer odločil odpustiti glavnega trenerja Oleja Gunnarja Solskjaera. Kot navajajo angleški mediji, se je solastnik kluba ameriški milijarder Joel Glazer strinjal, da bo to potezo potrdil.

Sestanek, ki je trajal nekaj ur, je bil sklican po hudem porazu ekipe v premier ligi s 4:1 proti Watfordu. Ta se je z zmago povzpel na 16. mesto lestvice Premier League, United, ki je na zadnjih sedmih tekmah med angleško elito od možnih 21 točk osvojil le štiri, pa je padel na sedmo mesto.

Trener prve ekipe Michael Carrick in tehnični direktor kluba Darren Fletcher - oba nekdanja igralca Uniteda - naj bi bila pripravljena prevzeti začasno vodenje, ko bo potrjen Solskjaerjev odhod. Manchester United bo naslednjo tekmo sicer odigral že v torek, v ligi prvakov bo gostoval v Španiji pri Villarrealu. 

Komentarjev 1
  • Jewell_Hart 11:37 21.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice