Mancini: Balotelli zapravlja svoj talent

Foto: EPA
Foto: EPA
Kalvarija Maria Balotellija se nadaljuje. Italijan je na mestnem derbiju angleške premier lige dobil priložnost v začetni enajsterici, v 52. minuti pa ga je zamenjal Carlos Tevez. Trener meščanov Roberto Mancini je bil po bledi predstavi svojega varovanca milo rečeno zmeden.
Oglej si celoten članek

Roberto Mancini ne ve, kaj storiti z Mariom Balotellijem. Italijan velja za enega najbolj talentiranih nogometašev na svetu, vendar se bolj kot treningu posveča polnjenju časopisnih stolpcov, kar spravlja v obup nogometnega stratega na klopi Manchester Cityja. Italijanska naveza Mancini-Balotelli ima za seboj turbulentno obdobje, odkar se je nogometaš avgusta 2010 preselil iz Interja. Angleški prvoligaš je takrat zanj odštel 35 milijonov evrov.
Foto: EPA roberto mancini Balotelli je v zadnjem obdobju slabo treniral, zato je številne tekme presedel na klopi. Novo priložnost je dobil na tekmi proti Manchester Unitedu, ki pa je ni s pridom izkoristil. V 52. minuti ga je zamenjal Carlos Tevez. ''Poseduje vse kvalitete za dobro igro, vendar ne more tako nadaljevati. Od njega želimo več,'' je povedal Mancini in nadaljeval: ''Ko imaš igralca z njegovimi kvalitetami, ne moreš razumeti, zakaj zapravlja svoj talent. To je neverjetno. V svojem življenju sem videl številne igralce z izjemnim talentom, ki niso naredili ničesar. Ne želim, da Maria doleti enaka usoda.''

Balotelli je takoj po menjavi odvihral v tunel in se napotil proti garderobam. Mancini je še razkril, zakaj je v začetno enajsterico namesto Teveza imenoval težavnega Italijana. ''Mislil sem, da jim bo Mario povzročal težave. On je mlad in hitro teče - tako razmišljaš, ko se odločaš pred tekmo,'' je povedal trener Manchester Cityja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.