Mancini bi Tevezu odpustil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Roberto Mancini, trener Manchester Cityja, je zatrdil, da bo premislil o vrnitvi Carlosa Teveza v ekipo, če se ta iz Argentine vrne pripravljen.
Oglej si celoten članek

Carlos Tevez je sicer že od novembra v Argentini, potem ko se je na temi z Bayernom zapletel v spor z Robertom Mancinijem, ko ni želel vstopiti v igro, klub pa mu je izrekel suspenz in mu odvzel plačo v višini dobrega milijona evrov.

"Upam, da je v Argentini zadnje tri mesece treniral in vzdrževal formo. Če se Tevez vrne pripravljen, je možno, da ga vrnem v ekipo,"
je povedal Mancini. Nekatere, tudi Argentinca samega, je sicer presenetilo, da City v januarskem prestopnem roku svojega muhastega dečka ni prodal, čeprav je še sredi meseca kazalo, da bo odšel v Pariz.

Sinje modrim sicer v zadnjem času ne gre prav dobro od nog – v zadnjem kolu jih je premagal Everton, na Cityjev gol pa se je priklenil protestnik! Mancinijevo moštvo je tako po točkah izenačeno z rdečimi sosedi iz Manchestra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.