Šport > Nogomet
18 ogledov

Mancini bi Tevezu odpustil

carlos tevez Reuters
Roberto Mancini, trener Manchester Cityja, je zatrdil, da bo premislil o vrnitvi Carlosa Teveza v ekipo, če se ta iz Argentine vrne pripravljen.

Carlos Tevez je sicer že od novembra v Argentini, potem ko se je na temi z Bayernom zapletel v spor z Robertom Mancinijem, ko ni želel vstopiti v igro, klub pa mu je izrekel suspenz in mu odvzel plačo v višini dobrega milijona evrov.

"Upam, da je v Argentini zadnje tri mesece treniral in vzdrževal formo. Če se Tevez vrne pripravljen, je možno, da ga vrnem v ekipo,"
je povedal Mancini. Nekatere, tudi Argentinca samega, je sicer presenetilo, da City v januarskem prestopnem roku svojega muhastega dečka ni prodal, čeprav je še sredi meseca kazalo, da bo odšel v Pariz.

Sinje modrim sicer v zadnjem času ne gre prav dobro od nog – v zadnjem kolu jih je premagal Everton, na Cityjev gol pa se je priklenil protestnik! Mancinijevo moštvo je tako po točkah izenačeno z rdečimi sosedi iz Manchestra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.