Šport > Nogomet
21 ogledov

Tevez se pogovarja z Milanom

carlos tevez manchester city Reuters
Nezaželeni član Manchester Cityja Carlos Tevez in njegov zastopnik se pogovarjata z italijanskim velikanom Milanom. Pri Cityjevih sosedih rdečih vragih pa se v zadnjem času ubadajo s kar nekaj poškodbami.

Agent nogometaša Carlosa Teveza je dejal, da se z Milanom pogovarja o prestopu svojega varovanca iz vrst Manchester Cityja. Po besedah agenta Kie Joorabchiana je v Italiji veliko dobrih klubov in Milan spada v sam vrh, prestop pa naj bi se zgodil januarja. Trener Cityja Roberto Mancini je prejšnji teden dejal, da je Tevezovo obnašanje sodu izbilo dno in da ne bo dobil več priložnosti za igranje v ekipi. Svoje zanimanje za argentinskega igralca pa je izrazil tudi Juventus, vendar je bil za četrtek predvideni sestanek z igralčevim agentom prestavljen

Ferguson ostal še brez Andersona

Vezist angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda, Brazilec Anderson, bo po poškodbi kolena okreval do februarja. Trener Uniteda Alex Ferguson v zvezni vrsti svoje ekipe že od prej pogreša Toma Cleverleyja.

"Nismo v tako slabem stanju, kot mnogi mislijo. Še vedno imamo Ryana Giggsa, Michaela Carricka in Darrena Fletcherja, če pa se Cleverley vrne do božiča, bo to le še bonus. Imamo močno ekipo, tako da se ne bojim za naše igre," je težave s poškodbami pokomentiral Ferguson in dodal, da se ne bo zaletavo odločal za nove nakupe, posebej januarja.

United sicer trenutno zaseda drugo mesto v elitni angleški ligi, ima pa pet točk manj kot vodilni Manchester City.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.