Mancini ignorira ''izpade'' Balotellija

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini ni želel komentirati poteze Maria Balotellija, ki je na tekmi s Sunderlandom po odhodu z igriča odkorakal naravnost v slačilnico. Italijan na klopi sinjemodrih se je raje zatekel k diplomatskim sposobnostim.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA mario balotelli Med drugim polčasom obračuna med Sunderlandom in Manchester Cityjem, ki so ga s 3:0 dobili meščani, je Maria Balotellija zamenjal Sergio Aguero. Italijan je zakorakal naravnost proti tunelu, ki vodi v garderobe, mediji pa so se razpisali, da je Balotelli s tem tvegal nov prepir v taboru meščanov. Zloglasni Mario je nekaj ur potem, ko je odšel z igrišča, že letel nazaj proti domu. Mancini se po koncu obračuna ni pustil posrkati v nov prepir. ''Mario je dobro delal in imel priložnost. Zadovljen sem z njim, igral je dobro tekmo,'' je povedal trener Manchester Cityja. Bolj zgovoren pa je bil njegov pomočnik David Platt: ''Ne vem, zakaj je odkorakal v tunel. Ni bil poškodovan. Ali naj bi šel naravnost v tunel? Ne.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.