Šport > Nogomet
21 ogledov

Mancini ignorira ''izpade'' Balotellija

roberto mancini EPA
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini ni želel komentirati poteze Maria Balotellija, ki je na tekmi s Sunderlandom po odhodu z igriča odkorakal naravnost v slačilnico. Italijan na klopi sinjemodrih se je raje zatekel k diplomatskim sposobnostim.

mario balotelli | Avtor: EPA EPA
Med drugim polčasom obračuna med Sunderlandom in Manchester Cityjem, ki so ga s 3:0 dobili meščani, je Maria Balotellija zamenjal Sergio Aguero. Italijan je zakorakal naravnost proti tunelu, ki vodi v garderobe, mediji pa so se razpisali, da je Balotelli s tem tvegal nov prepir v taboru meščanov. Zloglasni Mario je nekaj ur potem, ko je odšel z igrišča, že letel nazaj proti domu. Mancini se po koncu obračuna ni pustil posrkati v nov prepir. ''Mario je dobro delal in imel priložnost. Zadovljen sem z njim, igral je dobro tekmo,'' je povedal trener Manchester Cityja. Bolj zgovoren pa je bil njegov pomočnik David Platt: ''Ne vem, zakaj je odkorakal v tunel. Ni bil poškodovan. Ali naj bi šel naravnost v tunel? Ne.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.