Šport > Nogomet
8 ogledov

Incident: Mancini "vrgel" Balotellija v tunel

manchester city mancini EPA
Nenavadna romanca trenerja Manchester Cityja Roberta Mancinija in njegovega rojaka Maria Balotellija je v nedeljo dobila novo poglavje. Potem, ko je City proti Arsenalu v zadnjih minutah dobil gol za izenačenje (1:1), je Mancini ob odhajanju s klopi jezno odrinil svojega napadalca.

"Ne spomnim se ničesar v povezavi z Mariom. Možno, da sem ga res porinil," se je po tekmi sprenevedal Roberto Mancini. Italijan naj bi jezno reagiral na besede Maria Balotellija, potem ko sta skupaj zapuščala igrišče po tekmi proti Arsenalu. Mancini je svojega rojaka spet pustil na klopi, v igro pa ga je poslal šele v 85. minuti.

"Ne spomnim se, če me je kaj vprašal, a to ni pomembno. Mario mogoče misli, da je bilo. Je bilo zaradi tega, ker je prišel v igro tako pozno? Verjetno, verjetno. Ne vem. Jutri ga bom vprašal," se je novinarskim vprašanjem še izogibal Mancini. "Danes mi je zelo žal za igralce, ker je bilo težko po tekmi z Realom. Skrbi me, ker še naprej dobivamo gole. Ne vem, kaj se dogaja."

Nasploh je bila tekma na stadionu Etihad polna zanimivih obstranskih zgodbic. Tako je Arsenalov trener Arsene Wenger hladno "obvozil" svojega nekdanjega varovanca pri topničarjih Gaëla Clichyja, ki je razočaran dejal svojim soigralcem: "Saj se poznava samo devet let ..." Wenger je po drugi strani prisrčno pozdravil še enega nekdanjega varovanca, zdaj Cityjevega izvršnega razvojnega direktorja Patricka Vieiro.

Kaj vse se je dogajalo v tunelu stadiona Etihad si lahko ogledate skozi izvrstni Tunnel Cam, ki je dostopen na Cityjevem uradnem YouTube kanalu. Wengerjev "obvoz" se začne pri 06:54:

Komentarjev 1
  • Gigii 15:31 24.september 2012.

    Saj se poznava samo osem let ..."a Clichy reče nine kar pomeni 9 ..angleščina vas zajebava malo ne?