Šport > Nogomet
18 ogledov

Mancini potrpežljiv do kadilca Balotellija

mario balotelli EPA
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini ni pretirano zadovoljen, da Mario Balotelli rad kadi cigarete, a obenem dodaja, da je odločitev na Italijanu. Svoje potrpljenje do najbolj zloglasnega meščana je označil za ''neskončno''.

Mario Balotelli ni zaigral na prvi tekmi Lige prvakov, ko je Manchester City gostoval na Santiagu Bernabeu. Mancini je takoj zanikal kakršnekoli razprtije v taboru sinjemodrih, saj naj bi šlo za taktično odločitev. ''Težko je osrečiti Maria, če ni prva izbira. Bil je razočaran, kar je normalno. Mislim, da noben igralec ne bi bil zadovoljen, če ne bi zaigral na Bernabeu. V napadu imamo štiri vrhunske igralce, ponavadi igrata dva, dva pa sta na klopi,'' je povedal Mancini.

roberto mancini | Avtor: EPA EPA
Balotelli bo lahko ponovno zasijal že na nedeljskem derbiju z Arsenalom, saj se je na tekmi z Realom lažje poškodoval Samir Nasri. ''Moje potrpljenje do njega je neskončno,'' je povedal italijan na klopi meščanov, ko je tema nanesla na kajenje Maria Balotellija. ''Nisem mu rekel, naj neha. Sam ne kadim. Če želi kaditi, je to njegov problem. To je njegovo življenje. Po mojem mnenju je bolje, da neha. Toda če pokadi 10 cigaret na dan in vsako tekmo zadane dvakrat, potem je to bolje,'' je zaključil Mancini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.