Šport > Nogomet
22 ogledov

Mancini: ''Zgodba je popolnoma neresnična''

Roberto Mancini Žurnal24 main
Na tekmi Lige prvakov med Real Madridom in Manchester Cityjem v postavi Angležev ni bilo Maria Balotellija. Svetovni mediji so se že razpisali o trenju med Italijanom in Robertom Mancinijem, vendar je slednji govorice ostro zanikal.

Manchester City je otvoritveno tekmo Lige prvakov izgubil v zadnjih minutah srečanja, ko je za evforijo Špancev in (neprimerno) veselje Joseja Mourinha poskrbel Cristiano Ronaldo. Za Angleže ni zaigral Mario Balotelli, s tem pa so se ponovno pojavile govorice, da se je mladi Italijan sprl z Robertom Mancinijem. Toda strateg na klopi meščanov govorice zanika in dodaja, da bosta tako Balotelli kot Aguero nared že za prihajajočo premierligaško tekmo s topničarji. ''Zgodba je popolnoma neresnična. Mario ni igral, ker smo začeli s Tevezom. Nobenega prepiranja ni bilo. Prav gotovo ne,'' je zatrdil Mancini.

Na tekmi z Arsenalom pa po vsej verjetnosti ne bo Samirja Nasrija, ki je na obračunu z Realom staknil lažjo poškodbo. ''Mislim, da ne bo pripravljen do nedelje. Poskusili bomo, vendar bo težko. Upam, da se vrne prihodnji teden,'' je še dodal Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.