Manciniju 15 milijonov funtov za tri leta

Foto: EPA
Foto: EPA
Pregrešno dragi lastniki Manchester Cityja so očitno zelo zadovoljni z delom trenerja Roberta Mancinija, ki naj bi mu že ponudili novo triletno pogodbo v višini 15 milijonov funtov.
Oglej si celoten članek

Trenutna pogodba Roberta Mancinija z Manchester Cityjem veže do konca naslednje sezone, a lastniki sinje modrih si po poročanju goal.com Italijana na klopi želijo zadržati še dodatne tri sezone. Nekdanji strateg Interja naj bi za naslednja tri leta na klopi enega najbogatejših klubov na zemeljski obli dobil kar 15 milijonov funtov.

City si v nedeljo z zmago proti QPR lahko zagotovi prvi naslov angleškega prvaka po letu 1968, tako da bodo pogajanja z Mancinijem o novi pogodbi stekla po koncu sezone. "Ponudba prihaja k Manciniju. Trenutno so vsi osredotočeni na nedeljo, a takoj po koncu sezone se bo Mancini usedel skupaj s šejkom Mansourjem in Al Mubarakom," je neimenovani vir dejal za goal.com in še dodal: "Treba se je zgolj uskladiti v podrobnostih, nova pogodba pa ni odvisna od naslova."

Mancini se je Cityju pridružil konec leta 2009 in se na Otoku počuti odlično. Italijan je že pred časom namignil, da bi obstoječo pogodbo podaljšal še za dve leti, a se zdi, da ga bodo šejki s primerno finančno ponudbo znali prepričati, da pogodbo podaljša še za dodatno leto.

Po novi pogodbi bi na leto zaslužil pet milijonov funtov, medtem ko po sedanji v žep pospravi "zgolj" 3,5 milijona funtov na leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:24 10. Maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.