Šport > Nogomet
3 ogledov

Manciniju 15 milijonov funtov za tri leta

manchester city mancini EPA
Pregrešno dragi lastniki Manchester Cityja so očitno zelo zadovoljni z delom trenerja Roberta Mancinija, ki naj bi mu že ponudili novo triletno pogodbo v višini 15 milijonov funtov.

Trenutna pogodba Roberta Mancinija z Manchester Cityjem veže do konca naslednje sezone, a lastniki sinje modrih si po poročanju goal.com Italijana na klopi želijo zadržati še dodatne tri sezone. Nekdanji strateg Interja naj bi za naslednja tri leta na klopi enega najbogatejših klubov na zemeljski obli dobil kar 15 milijonov funtov.

City si v nedeljo z zmago proti QPR lahko zagotovi prvi naslov angleškega prvaka po letu 1968, tako da bodo pogajanja z Mancinijem o novi pogodbi stekla po koncu sezone. "Ponudba prihaja k Manciniju. Trenutno so vsi osredotočeni na nedeljo, a takoj po koncu sezone se bo Mancini usedel skupaj s šejkom Mansourjem in Al Mubarakom," je neimenovani vir dejal za goal.com in še dodal: "Treba se je zgolj uskladiti v podrobnostih, nova pogodba pa ni odvisna od naslova."

Mancini se je Cityju pridružil konec leta 2009 in se na Otoku počuti odlično. Italijan je že pred časom namignil, da bi obstoječo pogodbo podaljšal še za dve leti, a se zdi, da ga bodo šejki s primerno finančno ponudbo znali prepričati, da pogodbo podaljša še za dodatno leto.

Po novi pogodbi bi na leto zaslužil pet milijonov funtov, medtem ko po sedanji v žep pospravi "zgolj" 3,5 milijona funtov na leto.

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 13:24 10.maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.